Gebitscontrole

Uw dier, onze zorg

   

Gebitscontrole

Elk jaar worden honden en katten onnodig ziek doordat ze te lang met gebitsproblemen blijven rondlopen. Klachten variëren van slechte adem tot verlies van tanden en zelfs ontstekingen in belangrijke organen! Het hele jaar door kunt u het gebit van uw huisdier laten controleren. De paraveterinair zal dan aangeven hoe de staat van het gebit is, hoe u het gebit van uw huisdier het beste kunt verzorgen en of er eventueel eerst een professionele gebitsreiniging noodzakelijk is.Februari: Maand van het Gebit 2019

 Februari staat elk jaar in het teken van de Maand van het Gebit. Ook dit jaar nemen wij uiteraard weer deel aan deze maand met gratis gebitscontroles en leuke acties!
 
We willen hiermee graag het belang van een goed gebit onder de aandacht brengen, aangezien er nog steeds elk jaar huisdieren onnodig ziek worden als gevolg van gebitsproblemen. Klachten variëren van een slechte adem tot verlies van tanden/kiezen en zelfs ontstekingen in belangrijke organen! Ook voelen dieren met gebitsproblemen zich vaak niet op hun gemak, dit uit zich vaak in wat meer ‘slapen’, ‘niet meer zo speels zijn’ en over het algemeen wat rustiger/meer teruggetrokken worden. Dit sluipt er meestal langzaam in. Doordat dieren (óók met gebitspijn) doorgaans blijven eten, worden eventuele problemen soms niet zo snel opgemerkt.
 
Daarom kunt u tijdens de Maand van het Gebit gratis het gebit van uw huisdier laten controleren. De paraveterinair zal dan aangeven hoe de staat van het gebit is, hoe u het gebit van uw huisdier het beste kunt verzorgen en of er eventueel eerst een professionele gebitsreiniging noodzakelijk is.
 
Onze acties (geldig gedurende de maand :
 

  • Gratis gebitscontrole voor hond, kat, konijn en cavia;
  • Na gebitscontrole en/of professionele gebitsbehandeling gratis een proefzakje t/d of een tandenborstel met proefverpakking tandpasta;
  • 15 % korting op gebitsverzorgingsproducten;
  • 15 % korting op gebitsverzorgend speelgoed en
  • € 5,- korting op alle gebitsreinigende brokken (Hill’s t/d) voor hond en kat.

Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Christian Lemmers