Gebitscontrole

Uw dier, onze zorg

   

Gebitscontrole

Elk jaar worden honden en katten onnodig ziek doordat ze te lang met gebitsproblemen blijven rondlopen. Klachten variëren van slechte adem tot verlies van tanden en zelfs ontstekingen in belangrijke organen! Het hele jaar door kunt u het gebit van uw huisdier laten controleren. De paraveterinair zal dan aangeven hoe de staat van het gebit is, hoe u het gebit van uw huisdier het beste kunt verzorgen en of er eventueel eerst een professionele gebitsreiniging noodzakelijk is.

Februari: Maand van het Gebit 2017
 
De maand februari staat elk jaar in het belang van de Maand van het Gebit. Om het belang van gebitsverzorging onder de aandacht te brengen, nemen wij deel aan de maand van de gebitscontrole.
 
Elk jaar worden honden en katten onnodig ziek doordat ze te lang met gebitsproblemen blijven rondlopen. Klachten variëren van slechte adem tot verlies van tanden en zelfs ontstekingen in belangrijke organen!
 
Tijdens de Maand van het Gebit kunt u gratis het gebit van uw huisdier laten controleren. De paraveterinair zal dan aangeven hoe de staat van het gebit is, hoe u het gebit van uw huisdier het beste kunt verzorgen en of er eventueel eerst een professionele gebitsreiniging noodzakelijk is.
 

  • Na de gebitscontrole krijgen klanten een proefzakje tandpasta en een tandenborstel of een proefzakje t/d mee.
  • Na een professionele gebitsreiniging krijgen klanten een gebitsverzorgingstasje mee met daarin een proefzakje t/d, een tandenborstel en proefzakje tandpasta en een bon voor 50% korting op een zak t/d of een tube tandpasta.
  • Naast de gratis gebitscontroles hebben we de volgende acties voor de gebitsverzorging:

·         15% korting op de gebitsverzorgingsproducten en
·         15% korting op alle varianten Hill’s t/d voor hond en kat.

Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Christian Lemmers