Senior

Uw dier, onze zorg

   

Seniorenprogramma

“Oud betekent niet versleten”

Langzamerhand kan het zijn dat uw huisdier steeds meer ‘ouderdomskwaaltjes’ krijgt en organen minder goed gaan functioneren.
Dieren kunnen niet praten en zullen de pijn niet uiten. Tegen de tijd dat de dieren verschijnselen gaan vertonen, kan het zijn dat de ziekte al vergevorderd is.
Om aandoeningen te stabiliseren, verhelpen of voorkómen bieden wij een seniorcheck aan.
Dit is een check waarmee we in een vroeg stadium aandoeningen kunnen opsporen en behandelen zodat uw huisdier een gezonde oude dag heeft.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • U maakt een afspraak bij één van onze praktijken en geeft duidelijk aan dat u een afspraak maakt voor de seniorcheck.
  • Als de afspraak gemaakt is, krijgt u een ‘Senior Care’ vragenlijst toegestuurd.
    Wij verzoeken u deze lijst zo compleet mogelijk in te vullen en terug te mailen of mee te nemen naar de afspraak.
  • Voor de afspraak vangt u ochtendurine op van uw hond of kat. Tip: Bij de hond is het makkelijk om hier een soeplepel voor te gebruiken en voor de kat hebben we een handig opvangsetje.
  • Uw huisdier moet voor de afspraak nuchter zijn. Dit wil zeggen dat uw hond of kat ongeveer 12 uur niet gegeten mag hebben, water drinken mag wel.
  • Als u op de afspraak komt, zal er eerst door de dierenarts bloed worden afgenomen. Vervolgens zal de paraveterinair met u de lijst doornemen en uw huisdier vast nakijken. In de tussentijd worden urine en bloed onderzocht. Na de bespreking bij de paraveterinair zal zij met haar bevindingen en de uitslagen van urine en bloed naar de dierenarts gaan. Deze zal vervolgens uw huisdier nakijken en de uitslagen met u bespreken.
  • Indien nodig kan uw hond of kat ook meteen gevaccineerd worden.

Wij bieden de seniorcheck aan voor €79,75 (inclusief urine- en bloedonderzoek) in plaats van €126,80

Algemene voorwaarden