Een spoedgeval?

U kunt ons bereiken op tel: 0546 575295

Neem direct contact op

Een visite?

Visite kunt u doorbellen tussen 8.00 - 9.00 uur

Klik hier

Medicijnen bestellen

Medicijnen kunt u doorbellen of mailen

Klik hier voor info

Ons team staat altijd voor u klaar

DGC Twente is een moderne, goed geoutilleerde praktijk voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Ons team bestaat uit enthousiaste, professionele dierenartsen en paraveterinairen. Wij streven naar de beste zorg van uw dier.

De dierenartsen die de landbouwhuidieren verzorgen zijn: Arie van Dommelen, Peter Hilderink, Kees Peeters, Roel Neutel, Jelle Jellema,Jeroen Spaans en Joey Schuttenbeld.

Introductie Joey Schuttenbeld:
Beste cliënt / veehoud(st)er,
 
Zoals u allen waarschijnlijk al gehoord heeft, heeft Jan Bartels de praktijk verlaten en is met pensioen. Aan mij de niet makkelijke taak hem op te volgen! U ziet, ook in de dierenartsenwereld gaat de tijd gewoon door. Ik ben Joey, 26 jaar oud en ik ben opgegroeid in Bornerbroek. Tot drie jaar geleden hadden mijn ouders hier een melkveebedrijf. Inmiddels is het bedrijf verplaatst naar Drenthe. En hoewel Drenthe ook mooi is, bleef Twente bij mij toch kriebelen. Nu ben ik sinds januari werkzaam bij DGC-Twente, met name als rundveedierenarts. Tijdens de studie heb ik ervaring kunnen opdoen met diergeneeskunde in Nederland en het buitenland, namelijk Duitsland en Amerika. Waar in Duitsland veel aandacht was voor het beter maken van een individueel dier, lag in Amerika de nadruk op het management van dieren op (zeer) grote melkveebedrijven. Hoewel dit laatste erg leerzaam was, ben ik stiekem toch erg trots op het niveau en vakmanschap in de melkveesector in Nederland! Naast dat ik het dus leuk vind om met koeien te werken ga ik in mijn vrije tijd graag een rondje hardlopen, fietsen of squashen. Graag kom ik binnenkort een keer kennismaken met u en uw bedrijf. Ik heb er in ieder geval zin in. Vast en zeker tot snel!
 
Groeten,
Joey Schuttenbeld

Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Christian Lemmers