Voedingsspreekuur

Uw dier, onze zorg

   

Voedingsspreekuur

Tijdens het voedingsspreekuur zoeken wij de voeding die perfect bij uw dier past.
Dit houdt in een kwalitatief hoogwaardige voeding, afgestemd leeftijd, ras, grootte, gevoeligheid of speciale behoefte van uw huisdier.
Naast voeding voor een gezond dier bieden wij een breed assortiment dieetvoeders aan , die huisdieren helpen weer gezond te worden of te ondersteunen met hun aandoening.
We kunnen hierbij denken aan nieraandoeningen, leveraandoeningen, huidproblemen, suikerziekte, tandproblemen, blaasproblemen, maag-darmproblemen, gewrichtsproblemen,  overgewicht, etc.

Mocht u vragen en/of problemen met betrekking tot de voeding van uw dier, dan kunt u kosteloos een afspraak maken bij onze voedingsconsulente.
Het mogelijk om een afspraak te maken op alle 3 vestigingen.
 
Afvalprogramma
Helaas valt het niet altijd mee om een huisdier te laten afvallen.
We horen vaak dat mensen al maanden bezig zijn, zonder dat dit effect heeft gehad.
Een eigenaar wordt hier vaak moedeloos van, en wij krijgen in de spreekkamer vaak te horen dat het toch niet lukt om het dier te laten afvallen.
Wilt u dit voorkomen en uw dier toch laten afvallen, dan kunt u bij ons op de praktijk deelnemen aan het gewichtsreductie programma

Voordelen van het afvalprogramma
De begeleiding van het afvalprogramma kost u niets! Het enige wat wij van u vragen is dat u uw huisdier bij ons komt wegen en het afvaldieet bij ons op de praktijk aanschaft.
Het grootste deel van de dieren die aan dit programma deelnemen en waarbij de eigenaar zich netjes aan de adviezen houdt valt in relatief korte tijd af.
Na het afvallen heeft u een gezond dier met een langere levensverwachting en het heeft veel meer plezier in het leven.
Kortom heeft uw huisdier overgewicht, begin vandaag nog aan ons succesvolle afvalprogramma!

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden